Ihonhoidon Personal Training

12 Weeks to WOW!

Henkilökohtaisesti räätälöidyt ohjelmat tarjoavat yksilöllisen ohjauksen ja tulokset. 
Vuosien ajan miljoonat ihmiset ovat menestyksellisesti muuttaneet elämäntapojaan kuntotavoitteidensa saavuttamiseksi räätälöityjen henkilökohtaisten personal training ohjelmien avulla. Miksi et hoitaisi ihoasi samalla tehokkaaksi todistetulla menetelmällä? 

Mistä on kysymys? 

Tarjoamme asiakkaalle 12 viikon yksilöllisen, intensiivisen hoito-ohjelman. Asiakas tapaa oman Medik8 terapeuttinsa, joka räätälöi asiakkaalle yksilöllisen, kokonaisvaltaisen kotihoito-ohjelman yhdistettynä 6:en hoitolassa tehtävään asiakkaan tarpeisiin räätälöityyn kemialliseen kuorintaan. Lisäksi asiakas saa terapeutin täyden tuen koko ohjelman ajan; ihonhoidollisia neuvoja, vinkkejä ja jatkuvaa motivaatiota. 

Ihopassi on asiakkaan henkilökohtainen dokumentti, josta hän voi seurata projektiaan ja tehdä muistiinpanoja valmennuksen aikana. Asiakas ja terapeutti täyttävät yhdessä seuratakseen progressiivisia tuloksia. Sisältää kattavat kotihoito-ohjeet. 

Peeling hoidot ovat erittäin tehokkaita ja voimakkaita hoitoja. Varaudu siis siihen, että muutaman päivän kuluessa ihosi voi lähteä hilseilemään / kuoriutumaan. Kosmetologimme kuitenkin neuvoo parhaat jälkihoito keinot, joilla minimoit hilseilyä ja nopeutat sen paranemista. Hilseilyvaiheen jälkeen ihosi näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja tasaisemmalta! Hoidon jälkeen älä tee samana päivänä hikijumppaa, mene saunaan, tai tee muuta kehoa rasittavaa ja hikoiluttavaa toimintaa. Anna ihosi toipua hoidosta rauhassa. Hoidon jälkeen vältä meikin käyttöä 12 tuntia, ja kun ulkoilet, muista suojata kasvosi auringolta! 

Miksi?

  • Upeat tulokset  
  • Hieno kokemus  
  • Jatkuva tuki ja valmennus hoitolasta
  • Progressiiviset tulokset  
  • Räätälöity hoito- ja kotihoitosuunnitelma  
  • Jatkuva ylläpito-ohjelma  
  • C- ja A vitamiinin tukee tehokkaasti tuloksia 

Hinta 

Jokainen hoitokerta maksetaan erikseen hintaan 79€ per hoito.