Jatka kesän päivetystä itseruskettavalla! 🌞

Valikoimastamme löytyy Académien itseruskettava kastanjavesi. Tuote on maailman ensimmäinen itseruskettava neste ja tänä vuonna juhlimmekin tuotteen 60 vuotispäiviä.  

Kastanjavesi on helppokäyttöinen ja mikä parasta, se ei tuki ihoa ja se kuivuu erittäin nopeasti! Tuotetta voi myös käyttää useammalla eri tavalla, jolloin on mahdollista säädellä rusketuksen syvyyttä helposti. Tässä esimerkkejä käyttötavoista kevyimmästä rusketuksesta tummimpaan. 

  • Sekoita kastanjavettä hyvään kasvovoiteeseen. Näin saat kevyen rusketuksen ja hoitovoiteen tehot samalla kertaa. Päivetyksestä tulee kevyt ja tasainen. 
  • Sekoita kastanjavettä seerumiin. Tuote imeytyy hetkessä, päivetys on hieman syvempi ja iho näyttää erittäin kirkkaalta.  
  • Laita kastanjavettä kostutetulle vanulapulle ja pyyhi sillä kasvosi. Tuote kuivuu hetkessä ja tekee jälleen hieman syvemmän päivetyksen. 
  • Tummimman tuloksen saat laittamalla tuotetta suoraan kuivaan vanulappuun. 

Tuote on itsessään ruskeaa, joten sen levittäminen on helppoa kun näkee kohdat joihin tuotetta on jo laitettu. Lopullinen rusketus näkyy kuitenkin vasta 3-4 tunnin kuluttua tuotteen käyttämisen jälkeen. Vartalolle tuotetta on helpoin käyttää sekoittamalla sitä vartalovoiteeseen.  

Tuotteen koostumus on myös erittäin riittoisa, joten tuote tullee sinulle myös hyvin edulliseksi. Kylpyä, suihkua ja runsasta hikoilua on hyvä välttää n. kolme tuntia levityksen jälkeen. 

Académie Lotion Auto-Bronzante kastanjaveden hinta on 36€.