Lahjavinkkejä kesän juhliin!

Onko sinulla valmistujaiset tai muut juhlat tiedossa, mutta lahja on vielä hankkimatta? Ei huolta, tässä sinulle muutama vinkki!

BDMedicalin matkapakkaus on yksi erittäin hyvä vaihtoehto! Pakkaus sisältää kauniin toilettilaukun, jonka sisällä on kuusi matkakokoista ihonhoitotuotetta. Pääset tutustumaan kotimaiseen BDMedicaliin tästä. Kesällä usein tulee matkustettua paljon, joten lahja olisi varmasti toivottu. Päivittäisessä käytössäkin tuotteet kestävät jopa 3kk! BDMedicalin matkapakkauksen hinta on 79€.

Toinen hyvä vaihtoehto on Kevin Murphyn lahjapakkaukset! Keviniltä löytyy useita erilaisia lahjapakkauksia erityyppisille hiuksille, myös miehille löytyy omansa. Tämä lahja olisi varmasti myös erittäin toivottu, sillä kukapa ei pitäisi laadukkaista hiustuotteista. Pakkausten hinnat vaihtelevat välillä 39€-59€  pakkauksen sisällöstä riippuen. Autamme mielellämme sinua valitsemaan oikeanlaiset tuotteet.

Jos kartat tavaralahjoja, silloin lahjakortti on oiva valinta! Safiirisista saa lahjakortit joko tiettyyn palveluun tai summalle, jolloin lahjan saaja saa valita itselleen mieluisan palvelun. Lahjaksi saatu hemmotteluhetki itselle ei voi mennä pieleen! Voit hakea lahjakortin liikkeestä tai ostaa netisä, jolloin lähetämme sen sinulle kotiisi. Lahjakortin pääset tilaamaan tästä.