Peeling hoidot ovat kemiallisia happokuorintoja, joilla voidaan hoitaa:

* Aknea -> Clarity avaa huokosia ja minimoi epäpuhtauksia, sekä auttaa normalisoimaan solukiertoa ja edistää tervettä ihoa. Clarity on 50% yhdistelmä happoja epäpuhtaan ihon tarpeisiin.

* Pigmenttimuutoksia -> Even auttaa minimoimaan melaniinintuotantoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee uuden pigmentin muodostumista. Even sisältää maitohappoa, joka estää melanogeneesin ja glykolihappoa, joka stimuloi kollageenin tuotantoa tehokkaasti.

* Ryppyjä ja juonteita -> Rewind auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, sekä madaltaa juonteita ja ryppyjä. Rewind on 50% yhdistelmä happoja ikääntyvän ihon tarpeisiin. Ihon stimulointi kemiallisilla kuorinnoilla aktivoi ihosoluja, joten elastiinin ja kollageenin tuotanto ihossa lisääntyy.

 

Peeling hoidon jälkeen kannattaa varautua siihen, että iho punoittaa voimakkaasti ja se saattaa alkaa hilseilemään muutaman päivän kuluessa. Tätä ei pidä säikähtää sillä se kuuluu asiaan, kun iho alkaa uudistumaan. Hoito kuitenkin kannaattaa ajoittaa niin, ettei lähipäivinä ole tärkeitä tapaamisia tai menoja. Samana päivänä kun hoito on tehty, ei suositella hikoilua, saunomista eikä meikkaamista. Ainakin seuraavan viikon ajan hoidon jälkeen aurinkoa tulee myös välttää! Auringonvalolle altistuminen hoidon jälkeen voi aiheuttaa ihoon helpommin pigmenttimuutoksia, sekä se voi palaa entistä herkemmin. Anna ihollesi siis rauhassa aikaa palautua käsittelystä.

Medik8 Ultimate Recovery Intense -voide on tuote, joka kannattaa löytyä kaapista etenkin, mikäli hoito toteutetaan sarjahoitona. Se korjaa ihoa tehokkaasti voimakkaan käsittelyn jälkeen ja sen sisältämä happi tukee ihon omaa paranemisprosessia.

Nyt pääset myös shoppailemaan Medik8 tuotteita verkossa www.medik8.fi. Maksuvaiheessa kassalla pääset valitsemaan valikosta oman Medik8 hoitolasi. Muistathan siis valita meidät ❤