Neuro GABA kasvohoito

Neuro GABA kasvohoito on uusin hoitomme ikääntyvälle iholle. Hoidossa käsitellään kasvot, kaula ja dekoltee. Mistä oikein on kyse?

Arkana Neuro GABA -kasvohoito on todellinen ihon hemmotteluhetki, joka tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan aikuisen ihon kauneudenhoitoon. Hoito ei ainoastaan rentouta ilmejuonteita, vaan myös kohottaa ja silottaa ihoa tehokkaasti. GABA, eli gamma-aminovoihappo, toimii ikään kuin taikajuomana, rentouttaen juonteita aiheuttavia lihaksia ja stimuloiden samalla ihon kollageenin sekä hyaluronihapon tuotantoa.

NANA, eli N-asetyylineuramiinihappo, maitohappo ja hyaluronihappo täydentävät GABA:n vaikutusta, luoden välittömiä ja näkyviä hoitotuloksia. Tämä kasvohoito on kuin salainen ase, kun haluat hehkua kauneutta. Se sopii täydellisesti niin sanotuksi ”tuhkimohoidoksi” kuin myös ikääntyneelle iholle, jota halutaan kiinteyttää.

Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja etenee sitten Neurokosmeettisen GABA-naamion levitykseen, joka näkyvästi kohottaa ja silottaa ihoa. Seuraavaksi Neuro GABA & NANA -kuorinta tarjoaa jähmettävän vaikutuksen, silottaen juonteita ja täyttäen ihoa kosteudella tehokkaasti, tehdessä samalla ihosta täyteläisen.

Kasvohoidon kruunaavat Neuro GABA & NANA -seerumi ja -voide, jotka täydentävät hoidon tehokkuuden ja jättävät ihon hehkuvan kauniiksi. Arkana Neuro GABA -kasvohoito on enemmän kuin pelkkä kauneusrutiini – se on hemmottelua ja tehokasta kauneudenhoitoa yhdessä paketissa.

 

Neuro GABA kasvohoito – 120 €

Varaa aikasi tästä.