Supertehokas HydraFacial kasvohoito

 Safiirisista on saatavilla ainoana Kivistössä maailman suosituimpiin kasvohoitoihin kuuluva HydraFacial kasvohoito! 

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Voiko olla sen parempaa kuin kivuton ihonpuhdistus ilman toipumisaikaa 😍  

HydraFacial on nopea mutta äärimmäisen tehokas hoito. Hoito kestää noin 30 min. mutta varaamme etenkin ensimmäisillä kerroilla reilummin aikaa alkukonsultaatiota ja jälkihoito-ohjeita varten. Ihosi on jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen silmin nähden kirkkaampi ja puhtaampi. Muista kuitenkin, että hoidon jälkeen ihosi jatkaa puhdistautumista, jolloin ei ole tavatonta jos ihosi puskee hieman epäpuhtauksia seuraavina päivinä.  

 

Hoidossa on kolme vaihetta:

ALKUPUHDISTUS + KUORINTA 

Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän mutta tehokkaan kuorinnan avulla 

 IHONPUHDISTUS + KOSTEUTUS 

Tehdään kivuton ihonpuhdistus, Ravitaan ja kosteutetaan ihoa 

 TEHOAINEIDEN PYÖRRESYÖTTÖ 

Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi. 

 

Mitä HydraFacialilla voidaan hoitaa? 

HydraFacial kasvohoitoa voidaan räätälöidä sopivaksi kaikille ihotyypeille. Laitteella voidaan hoitaa mm. 

– Tukkoista ja epäpuhdasta ihoa 

-Suurentuneita ihohuokosia 

– Pigmenttimuutoksia ja epätasaista ihonväriä  

-Kuivaa ihoa  

-Ryppyjä ja juonteita sekä veltostunutta ihoa 

 

Hydrafacial hoidot:

HydraFacial Signature  – 117€ 

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial on menetelmä, joka tehokkaalla alipaineimulla kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokoset, kosteuttaa ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa ja hehkuvan kuulauden. 

HydraFacial Clarifying ( Deep Clean ) – 155€  

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial on menetelmä, joka tehokkaalla alipaineimulla kuorii, puhdistaa, tyhjentää ihohuokoset, kosteuttaa ja syöttää ihoon tehoaineita. Clarifying hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta, joka kuorii ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti parantaen ihon laatua ja tehden puhdistuksesta entistäkin tehokkaamman. 

Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon. 

HydraFacial Age Refinement ( Anti-Age Kiinteyttävä kasvohoito ) – 185€ 

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyöndytäen hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Tehoaineena on kollageenin ja elastiinin tuotantoa aktivoiva DermaBuilder -yhdiste. Tehoaine silottaa näkyviä juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Hoidon aikana tehdään happokuorinta, sekä puhdistetaan ja tyhjennetään ihohuokoset. Hoito vaikuttaa syvälle ihon kasvupohjaan ja korjaa ikääntynyttä ihoa vaatimatta lepoaikaa tai kirurgisia toiminpiteitä jättäen iholle samettisen pehmeän ja puhtaan hehkuvan kuulauden 

 

HydraFacial Radiance ( Pigmenttimuutoksia tasoittava kasvohoito )  – 185€ 

Ihoa kirkastava ja hyperpigmentaatiota korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. 

Lisätehoja etenkin epäpuhtaan ihon ja ikääntymismuutosten hoitoon saadaan kun lisätään hoitoon LED-valohoito. Valohoidoista pääset lukemaan lisää tästä. LED-valohoito HydraFacialin yhteydessä lisäpalveluna on 20€ 

Mikäli haluat rentouttavan hieronnan HydraFacial hoidon päätteeksi, löydät hieronnan lisäpalveluista hintaan 20€. 

Esteet HydraFacial hoidolle?

– Isotretinoiini kuuri syöty edellisen vuoden aikana ( mm. roaccutan yms.)

– Immuunijärjestelmän sairaudet ( mikäli vaikuttaa ihon herkkyyteen )

– Botoxia laitettu alle 8 päivää aiemmin tai täyteaineita laitettu alle 14 vrk aiemmin

– Herpes

– Raskaus ja imetys eivät varsinaisesti ole esteitä, mutta iho voi reagoida hormonien vuoksi poikkeavalla tavalla.

  -Raskaana ollessa Hydrafacial signature hoito ilman happokuorintaa on turvallisin vaihtoehto

  – Imettäessä ei käsitellä kaulan ja decolteen aluetta