Vuoden 2019 ehdoton kauneustrendi on kuulas iho!

Vuoden 2019 ehdoton kauneustrendi on kirkas ja kuulas iho. Aikaisempina vuosina kauneusihanteena ollut mattaiho on nyt historiaa. Trendi on täysin muuttunut ja ihon tulee olla virheetön, terve ja kuulas. Kuulaan ihon saavuttaminen vaatii ihon huolenpitoa ja oikeita tuotteita meikkipussiin.

Miten raikkaan ja kuulaan ihon saa? Meikillä ihosta saa kuulaan ja luonnollisen näköisen valitsemalla omalle iholle sopivan meikkivoiteen eli meikkipohja on tärkein. Highlightilla saadaan viimeisteltyä kasvoihin kuulas vaikutelma. Aidon kuulaan, terveen ja virheettömän ihon saavuttaa kuitenkin vain ihosta huolehtimalla. On tärkeää, että meikkipohjan alla on oikeasti terve iho, jotta iho säihkyy myös sisältäpäin. Meikki näyttää paljon paremmalta ja luonnollisemmalta hoidetulla iholla.

Ihon hoitamisen ei tarvitse olla kovinkaan ihmeellistä ja parilla hyvällä tuotteella pärjää. Ihon hoidon kulmakivet ovat puhdistus ja kosteutus. Ihosta huolehtiminen aloitetaan valitsemalla oikeat tuotteet omalle ihotyypille. Tuotteiden pitää olla omalle iholle sopivia, muuten niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Aina kannattaa kysyä ammattilaiselta millainen oma iho on ja mitä huomioita se vaatii.

Ihon hoitamisessa tärkeintä on ihon puhdistus. Ihosta on puhdistettava meikit ja epäpuhtaudet tehokkaasti, jotta ne eivät tuki ihohuokosia ja muodosta lisää epäpuhtauksia ihoon. Hyviä puhdistustuotteita arkikäyttöön ovat Medik8 clarifying foam puhdistusvaahto ja Daily Refresh Balancing Toner eli kasvovesi. Medik8:n puhdistusvaahto sisältää AHA- ja BHA-happoja, jotka poistavat hellävaraisesti ihohuokosten epäpuhtaudet ja meikin. Tuote ei kuivata ihoa, jolloin puhdistuksen jälkeen ihosta jää heleä. Kasvovesi on puolestaan todella hellävarainen, alkoholiton, hapoton, hajusteeton ja parabeeniton. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen jälkeen. Clarifying foam puhdistusvaahto kuorii kemiallisesti ihoa, mutta lisäksi kannattaa käyttää myös mekaanisesti kuorivaa tuotetta noin kerran viikossa tai joka toinen viikko, jolloin kuollut ihosolukko saadaan pois iholta. Medik8:n Pore Refining Scrub on tehokas kuorintavoide, joka nopeuttaa ihosolujen uudistumista.

Puhdistustuotteiden lisäksi ihoa on kosteutettava tehokkaasti ympäri vuoden. Medik8 Daily Radiance Vitamin C päivävoide on loistava tuote kirkkaan ihon saavuttamiseksi. Voiteen c-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja kirkastaa ihoa. Voide sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi voide sisältää suojakertoimen 30, mikä on etenkin nyt kesää kohti mentäessä hyvin tärkeä löytyä päivävoiteesta. Vaikka tuote sisältääkin suojakertoimen, voi sitä hyvin käyttää myös iltaisin. Yöksi kuitenkin suosittelen mieluummin Medik8 Night Ritual Vitamin A -voidetta, jonka sisältämä retinoli elvyttää ihoa yön aikana tehden siitä entistäkin kirkkaamman ja elinvoimaisemman.

Näillä tuotteilla pääsee jo erittäin pitkälle ihon hoitamisessa ja kuulaan terveen ihon saavuttamisessa. Tärkeintä, että tuotteet ovat omalle iholle oikeat ja tuotteita käytetään oikein. Tekstissä olevat esimerkkituotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille.