Lahjakortti

Safiirisi lahjakortti on aina toivottu lahja! Voit valita lahjakortin sisällön laajasta valikoimastamme tai voimme myös suunnitella toiveiden mukaisia hoitokokonaisuuksia.  Tilaa lahjakortti suoraan kotiisi tai nouda se hoitolastamme.

Voit valita lahjakortin joko tietylle summalle, tai halutessasi johonkin hoitoon (esim. jalkahoitoon tai kasvohoitoon). Lahjakortin saaja voi itse valita mihin palveluun haluaa käyttää summalle ostetun lahjakortin. Mikäli haluat, että kirjoitamme lahjakorttiin tietyn palvelun summan sijaan, kirjoita viestikenttään haluttu palvelu. Voit myös kirjoittaa viestikenttään summan jolle lahjakortin haluat, mikäli valmiista vaihtoehdoista ei löydy sopivaa.

Halutessasi voit maksaa lahjakortin jo nyt, tilitiedot löydät tältä sivulta. Lähetämme sinulle varmistusviestin sähköpostitse tilauksestasi. Lahjakortti postitetaan ilmoitettuun osoitteeseen, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme.

Tilaa lahjakortti

  Valitse lahjakortin rahasumma (pakollinen)

  Lahjakortin saajan nimi (pakollinen)

  Lahjakortin maksajan nimi (pakollinen)

  Lahjakortin lähetysosoite (pakollinen)

  Postinumero ja paikkakunta (pakollinen)

  Lahjakortin maksajan puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Lahjakortti
  Postitettava lahjakorttiSähköinen lahjakortti

  Lahjakortin maksu onnistuu joko tilisiirtona: FI95 5000 0120 4321 65 (Saaja: Safiirisi ja viestiksi: Lahjakortti) tai paikan päällä. Mikäli valitsit postitettavan lahjakortin, kirjoitathan viestikenttään tuleeko kirjekuoreen lahjansaajan vai maksajan nimi.

  Vapaa tekstikenttä

  Lahjakortin voimassaoloaika on 12 kuukautta.