Safiirisi tuotteet & laitteet

Tervetuloa tutustumaan Safiirisi käyttämiin tuotteisiin ja laitteisiin! Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon tuotteista sekä laitteista, joita käytämme ja joihin olemme erikoistuneet. Mikäli Sinulle on noussut vielä kysymyksiä niin vastaamme niihin mielelämme! Voit ottaa meihin yhteyttä tästä linkistä.

BioDerm Medical

Täydellisen ihon saavuttaminen on käsiesi ulottuvilla!

BioDerm Medical on tehokas tuotesarja erikoishoitoihin. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. BDM tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle. Tuotteiden monipuolisuuden avulla hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset. Jokainen BD Medical -hoito on uniikki.

Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on myös täysin vegaaninen. Lisäksi tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea -sarjalle onkin myönnetty Avainlippumerkki. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

LED-terapia

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. Yksilöllisesti räätälöity LED-terapia täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta. LED-hoidot ovatkin oleellinen osa hoitojamme.

Laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja rosacea), valovaurioita ym. ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen). LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa; hoito on täysin kivuton ja turvallinen.

”Maagisena valona” tunnettu fotodynaaminen LED-valohoito on nopea ja tehokas ihon hoitamiseen, erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä sekä rauhoittamaan aknea ja tasoittamaan ihon värivirheitä. Fotonien avulla stimuloidaan ihon alempia kerroksia. Iholle välitettävien fotonien väri ja teho valitaan hoidettavan iho-ongelman mukaisesti. Laite siirtää valoenergiaa soluenergiaksi, joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.

Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa.

HOIDON EDUT

* Kivuton ja turvallinen

* Voidaan tehdä ympärivuotisesti

* Ei vaadi toipumisaikoja

* Uudistaa ihoa luonnollisella tavalla

Sinun ihosi hyvinvointia ajatellen.

Lähde: https://bdm.fi/

Mikroneulaus

Mikroneulauksella voidaan hoitaa mm.

* Ryppyjä ja juonteita

* Akne arpia, raskausarpia

* Pigmettimuutoksia

* epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia

* Veltostunutta ihoa

Safiirissa meillä on käytössä markkinoiden tehokkain mikroneulauslaite Dermapen 4. Sen 16 neulaisen neulapatruunan ansiosta se saa aikaan jopa 1920 reikää sekunnissa, mikä mahdollistaa ihon nopeamman paranemisen ja paremmat hoitotulokset. Dermapen 4:llä ihoon tehdään reiät kohtisuoraan, jolloin iho ärsyyntyy vähemmän. Reikiä saadaan kuitenkin enemmän aikaiseksi, jolloin mikrokanavia dermikseen syntyy enemmän kuin muilla laitteilla. Tämä aiheuttaa ihossa hallitun traumatilan, jolloin se lähtee luonnollisesti korjaamaan muodostunutta vahinkoa. Samalla seerumit, joita haluamme neulauksen avulla viedä ihoon, pääsevät syvälle dermikseen saakka.

Mikroneulaus lisää elastiinin ja kollageenin muodostumista, aktivoi uusia ihosoluja muodostumaan ja lisää verenkiertoa. Näin ollen iho kiinteytyy silminnähden ja juonteiden pohjat kohoavat ylöspäin, sekä väri tasoittuu huomattavasti. Laitteessamme on myös erityisesti aknearpien hoitoon tarkoitettu hoito-ohjelma, eli mikroneulaus sopii myös nuoremmalle iholle. Neulan syvyyttä säätelemällä pystymme hoitamaan niin arpia ja juonteita, jotka vaativat ihon syvempää stimulointia, kuin silmänympärysihoa jossa ihon paksuus on huomattavasti ohuempi. Silmäluomien mikroneulauksella voit välttyä jopa silmäluomien leikkaukselta.

Hoidon jälkeen:

* Vältä hikoilua ja saunomista seuraavat pari päivää, riippuen ihon paranemisen nopeudesta

* Vältä ihon koskettelua samana päivänä, ettei bakteereja pääse kulkeutumaan ihoon

* Älä laita iholle meikkiä tai muita tuotteita samana päivänä (ainakin 6h)

* Suojaa iho auringolta

* Vältä suoraa auringon ottoa seuraavat 10vrk

* Vaihda tyynyliina hoidon jälkeen

* Ihon palautuminen voi kestä muutaman päivän hoidon voimakkuudesta ja ihosta riippuen

Esteet hoidolle:

* Ärtynyt ja tulehtunut iho

* Tulehdustila kehossa(jos olet sairaana ja keho on tulehdustilassa, ei iho jaksa normaaliin tapaan korjata ihoon aiheutettua tulehdustilaa)

* Aktiivinen ruusufinni tai akne

* Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys jos sinulle tulee herpes helposti)

* Marevan lääkitys, voimakas kortisoni lääkitys

* Psoriasis

Medik8 Peeling

Peeling hoidot ovat kemiallisia happokuorintoja, joilla voidaan hoitaa:

* Aknea -> Clarity avaa huokosia ja minimoi epäpuhtauksia, sekä auttaa normalisoimaan solukiertoa ja edistää tervettä ihoa. Clarity on 50% yhdistelmä happoja epäpuhtaan ihon tarpeisiin.

* Pigmenttimuutoksia -> Even auttaa minimoimaan melaniinintuotantoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja ehkäisee uuden pigmentin muodostumista. Even sisältää maitohappoa, joka estää melanogeneesin ja glykolihappoa, joka stimuloi kollageenin tuotantoa tehokkaasti.

* Ryppyjä ja juonteita -> Rewind auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihon rakennetta, sekä madaltaa juonteita ja ryppyjä. Rewind on 50% yhdistelmä happoja ikääntyvän ihon tarpeisiin. Ihon stimulointi kemiallisilla kuorinnoilla aktivoi ihosoluja, joten elastiinin ja kollageenin tuotanto ihossa lisääntyy.

 

Peeling hoidon jälkeen kannattaa varautua siihen, että iho punoittaa voimakkaasti ja se saattaa alkaa hilseilemään muutaman päivän kuluessa. Tätä ei pidä säikähtää sillä se kuuluu asiaan, kun iho alkaa uudistumaan. Hoito kuitenkin kannaattaa ajoittaa niin, ettei lähipäivinä ole tärkeitä tapaamisia tai menoja. Samana päivänä kun hoito on tehty, ei suositella hikoilua, saunomista eikä meikkaamista. Ainakin seuraavan viikon ajan hoidon jälkeen aurinkoa tulee myös välttää! Auringonvalolle altistuminen hoidon jälkeen voi aiheuttaa ihoon helpommin pigmenttimuutoksia, sekä se voi palaa entistä herkemmin. Anna ihollesi siis rauhassa aikaa palautua käsittelystä.

Medik8 Ultimate Recovery Intense -voide on tuote, joka kannattaa löytyä kaapista etenkin, mikäli hoito toteutetaan sarjahoitona. Se korjaa ihoa tehokkaasti voimakkaan käsittelyn jälkeen ja sen sisältämä happi tukee ihon omaa paranemisprosessia.

Nyt pääset myös shoppailemaan Medik8 tuotteita verkossa www.medik8.fi. Maksuvaiheessa kassalla pääset valitsemaan valikosta oman Medik8 hoitolasi. Muistathan siis valita meidät ❤

Timanttihionta

Timanttihionta tehdään laitteella, jossa on erikokoisia ja eri karheuksilla olevia timanttipäitä, sekä säädettävä alipaine imu. Alipaineen voimakkuutta säätelemällä pääsemme vaikuttamaan hoidon voimakkuuteen, ja se mahdollistaa eri ihoalueiden käsittelyn ohuelta silmänympärys iholta paksummalle dekoltee alueelle saakka.

Hoito kuorii tehokkaasti ihon pintasolukkoa, puhdistaa ihoa ja aktivoi verenkiertoa. Näin ollen hoidossa käytettävät tuotteet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon, tali pääsee vapautumaan huokosista eikä jää kuolleen solukon alle aiheuttamaan tukoksia, sekä verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita myös sisältä päin. Alipaineimun aiheuttaman aktivaation ansiosta myös elastiinin ja kollageenin tuotanto lisääntyy, jolloin iho napakoituu. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä ja heleä.

Lapinniemen Helmi

Lapinniemen Helmi on herkälle suomalaiselle iholle kehitetty vartalosokeri. Lapinniemen helmi sokerit eivät sisällä hajusteita, sitruunaa tai yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Tuotteet ovat vegaania luonnonkosmetiikkaa. 

 

Ennen sokerointia: 

  • * Älä kuori ihoasi kolmeen päivään ennen sokerointia 
  • * Anna karvojen kasvaa 2-5mm pituisiksi 

 

Sokeroinnin jälkeen: 

  • * Vältä hikoilua, uintia, saunomista, hajuvettä, deodoranttia ja itseruskettavia tuotteita 24h sokeroinnin jälkeen. Karvatuppi on nimittäin 24h         karvanpoiston jälkeen herkkä ja altis tulehduksille.  
  • * Suojaa ihosi hyvin auringolta! Sillä viikon ajan sokeroinnin jälkeen iho on erityisen herkkä auringolle.  
  • * Kuori ihoasi noin kerran viikossa. 
  • * Muista kosteuttaa ihoasi hyvin.  

 

Esteet sokeroinnille: 

  • * Kuume 
  • * Palanut iho 
  • * Aknelääkitys esim. Roaccutan ja isotretioiini-valmisteet! 
  • * Samana päivänä tehty kuorinta

Shellac

Shellac lakkaus suojaa ja vahvistaa kynsiä,ja lisää niiden kestävyyttä joustavan koostumuksensa ansiosta. Kynsiesi pintaa ei tarvitse karhentaa, toisin kuin muissa geelilakkauksissa, joten se ei vahingoita kynsiäsi.  Shellac -lakat eivät myöskään sisällä kovia akrylaatteja tai HEMAa, eli allergisoitumisriski on minimoitu. Lakka kovetetaan LED-lampussa, joten uuden kauniin lakkauksen kolhiintumisesta ei ole pelkoa! Shellac kestää +14 vuorokautta ja se on nopea poistaa. 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on mieltä ja kehoa syvästi rentouttava hoito. Kivien lämpö rentouttaa lihasjännityksiä tehokkaasti, lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa.  

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä erikokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon basalttikiviä. Hieronnassa käytetään ihoa kosteuttavaa hieronta öljyä, jolloin kehon rentoutumisen ja terveysvaikutusten lisäksi iho on hoidon jälkeen ihanan pehmeä.  

 

Hampaiden valkaisu

Safiirisissa on käytössä Tooth Fairy hampaiden valkaisu tuotteet. Toisin kuin useat muut hampaiden valkaisumenetelmät, tämä ei vahingoita hampaan kiillettä tai aiheuta vihlontaa.  

 

Miten valkaisu tapahtuu?  

Hampaisiin asetetaan muotti, johon on laitettu valkaisugeeliä. Kun geeli reagoi suussa veden kanssa se alkaa “kuplimaan”.  Kuplat puhdistavat hampaissasi olevat huokoset, joihin on ajan saatossa päässyt kertymään värjäytymiä kahvin, punaviinin, yms. nauttimisesta. Valkaisugeeli yhdessä led-valon kanssa vaalentaa hampaita 3-7 astetta yhdellä hoitokerralla riippuen hammasluun huokoisuudesta.  

 

Miten varaudun valkaisutoimenpiteeseen? 

Mikäli hampaissasi on runsaasti hammaskiveä tai muita ongelmia, hoidata ne ensin hammaslääkärin tai suuhygienistin kanssa. Terveisiin hampaisiin saamme kauniin valkaisun. Hammaskivi voi jäädä näkymään hieman tummempana jos sitä ei ole poistettu.  

Hoidon jälkeen seuraavat 24h vältä kaiken värjäävän syömistä ja juomista. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tomaattikastike, pinaatti, jne. 

 

Cinema Secrets

Safiirisi tarjoaa laadukkaat meikkauspalvelut, jotka toteutetaan upeilla Cinema Secrets tuotteilla. Meikkipohja on kevyt, mutta peittää tehokkaasti ja kestää vettä. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, eivätkä tuki ihoa! Voit nauttia juhlapäivästäsi rauhassa pelkäämättä meikkisi puolesta.

Juhlameikin hintaan sisltyy huulipuna, jonka saat mukaasi.

Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY -hiustuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja sekä ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa käytetyt vitamiinit ja aminohapot mm. korjaavat hiuksen pintakerrosta, paksuntavat hiusta ja vähentävät kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Kosteuttavat mango- ja murumuruvoi silottavat hiussuomuja ja pehmentävät hiusta. Uutteet peruvian barkista, baobabista, bambusta ja appelsiininkukasta uudistavat hiusta painottomalla kosteudella. Kakakduluumun, orkidean, lootuskukan ja limen sisältämät antioksidantit vähentävät hiusten katkeamista ja korjaavat kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita hiuksissa. Säilyvyyttä lisää salvia ja teepuuöljy. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä. 

 

System 4 

System 4 -tuotteet on tarkoitettu hiuspohjan häiriötiloihin, kuten rauhoittamaan kuivaa ja ärtynyttä hiuspohjaa. Climbazole shampoo sekä Oil cure hair mask poistavat kuivan hilseen ja kutinan rauhoittaen ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Hoitoa tehostaa hiuspohjaan jätettävällä Moisture scalp lotion, joka ylläpitää hiuspohjan hyvää kosteustasapainoa. Täydellinen yhdistelmä talvikuivalle, ärtyneelle hiuspohjalle.  Dermatologisesti testattu.

Ahma Beard

Ahma Beard Produkts, suomalainen käsityöyritys, joka pyrkii toiminnassaan minimoimaan vaikutukset ympäristöön, sekä tuotanto, että hankintaketjussaan, koska eihän parta pahoille kasva. 

Ahman Beardin tuotteiden sisältämät tarkasti valikoidut luonnolliset öljyt sopivat erinomaisesti parralle ja iholle.  

Uudet parta- ja viiksikarvat kasvat paksummaksi, vahvemmaksi ja näyttävämmäksi. 

Parranhoito vahvistaa, lujittaa ja paimentaa jo olemassa olevaa kasvojen karvapeitettä. 

Turpajouhet on helpompi pitää kurissa ja saada taivutettua haluttuun muotoon. 

Tuotteet pehmentävät karvoja, jolloin kasvot ovat miellyttävämpi hellyyksien kohde. 

Iho voi paremmin, kutina vähenee tai lakkaa kokonaan ja partakin voi paremmin.