Arkana – Neurokosmetiikka sarja  

Koe ammattikosmetiikan seuraava sukupolvi! Arkana on neurokosmetiikan edelläkävijä (markkinoiden ensimmäinen neurokosmetiikkasarja) ja kansainvälisesti palkittu hoitolasarja (mm. Cosmoprof Awards 2019, In-cosmetics Global Best Ingredient 2020 ja LN Innovation Award 2020). Tuotteissa on korkeimmat mahdolliset vaikuttavien ainesosien pitoisuudet. Neurokosmetiikassa edistyneet ihonhoidon ainesosat vaikuttavat hermoston välittäjäaineisiin hoitaen uudenlaisella ja tehokkaalla tavalla mm. ikääntymismuutoksia, pigmenttihäiriötä ja ihoärsytystä. Arkana on kehittänyt ainutlaatuisia ammattikosmetiikkatuotteita jo 12 vuoden ajan yhteistyössä lääkäreiden ja kansainvälisten ihonhoidon ammattilaisten kanssa.  Arkana on puolalainen ihonhoitobrändi  

Mitä on neurokosmetiikka? 

Neurokosmetiikasta puhuttaessa, tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka vaikuttavat ihon fysiologiaan välillisesti hermovälittäjäainesosien kautta. Iho tunnetaan ensisijaisesti suojatoiminnoistaan, mutta siinä on myös monimutkainen hermosyiden ja reseptorien verkosto, joka mahdollistaa viestinnän keskushermoston kanssa. Välittäjäaineiden avulla, pystymme vaikuttamaan ihoon siis pintaa syvemmältä.  

Neurokosmetiikka on tämän hetken innovatiivisin ja tehokkain kosmetiikan muoto, jolla voidaan hoitaa ennenäkemättömän tehokkaasti haastaviakin iho-ongelmia.  

Neuro GABA kasvohoito

Arkana Neuro GABA -kasvohoito on todellinen ihon hemmotteluhetki, joka tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan aikuisen ihon kauneudenhoitoon. Hoito ei ainoastaan rentouta ilmejuonteita, vaan myös kohottaa ja silottaa ihoa tehokkaasti. GABA, eli gamma-aminovoihappo, toimii ikään kuin taikajuomana, rentouttaen juonteita aiheuttavia lihaksia ja stimuloiden samalla ihon kollageenin sekä hyaluronihapon tuotantoa.

NANA, eli N-asetyylineuramiinihappo, maitohappo ja hyaluronihappo täydentävät GABA:n vaikutusta, luoden välittömiä ja näkyviä hoitotuloksia. Tämä kasvohoito on kuin salainen ase, kun haluat hehkua kauneutta. Se sopii täydellisesti niin sanotuksi ”tuhkimohoidoksi” kuin myös ikääntyneelle iholle, jota halutaan kiinteyttää.

Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja etenee sitten Neurokosmeettisen GABA-naamion levitykseen, joka näkyvästi kohottaa ja silottaa ihoa. Seuraavaksi Neuro GABA & NANA -kuorinta tarjoaa jähmettävän vaikutuksen, silottaen juonteita ja täyttäen ihoa kosteudella tehokkaasti, tehdessä samalla ihosta täyteläisen.

Kasvohoidon kruunaavat Neuro GABA & NANA -seerumi ja -voide, jotka täydentävät hoidon tehokkuuden ja jättävät ihon hehkuvan kauniiksi. Arkana Neuro GABA -kasvohoito on enemmän kuin pelkkä kauneusrutiini – se on hemmottelua ja tehokasta kauneudenhoitoa yhdessä paketissa.