LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. Yksilöllisesti räätälöity LED-terapia täydentää kasvohoidot antaen upeita tuloksia joka kerta. LED-hoidot ovatkin oleellinen osa hoitojamme.

Laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja rosacea), valovaurioita ym. ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen). LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa; hoito on täysin kivuton ja turvallinen.

”Maagisena valona” tunnettu fotodynaaminen LED-valohoito on nopea ja tehokas ihon hoitamiseen, erityisesti häivyttämään vanhenemisen merkkejä sekä rauhoittamaan aknea ja tasoittamaan ihon värivirheitä. Fotonien avulla stimuloidaan ihon alempia kerroksia. Iholle välitettävien fotonien väri ja teho valitaan hoidettavan iho-ongelman mukaisesti. Laite siirtää valoenergiaa soluenergiaksi, joka nopeuttaa solujen kasvua ja verenkiertoa, stimuloi kollageenin tuotantoa ja lisää ihon kimmoisuutta.

Parhaisiin tuloksiin päästään sarjahoidoilla, joita voidaan tehdä 1-2 kertaa viikossa 4-8 kertaa.

HOIDON EDUT

  • Kivuton ja turvallinen
  • Voidaan tehdä ympärivuotisesti
  • Ei vaadi toipumisaikoja
  • Uudistaa ihoa luonnollisella tavalla

Sinun ihosi hyvinvointia ajatellen.

Lähde: https://bdm.fi/