Mikroneulauksella voidaan hoitaa mm.

* Ryppyjä ja juonteita

* Akne arpia, raskausarpia

* Pigmettimuutoksia

* epätasaista ihoa ja laajentuneita ihohuokosia

* Veltostunutta ihoa

Safiirissa meillä on käytössä markkinoiden tehokkain mikroneulauslaite Dermapen 4. Sen 16 neulaisen neulapatruunan ansiosta se saa aikaan jopa 1920 reikää sekunnissa, mikä mahdollistaa ihon nopeamman paranemisen ja paremmat hoitotulokset. Dermapen 4:llä ihoon tehdään reiät kohtisuoraan, jolloin iho ärsyyntyy vähemmän. Reikiä saadaan kuitenkin enemmän aikaiseksi, jolloin mikrokanavia dermikseen syntyy enemmän kuin muilla laitteilla. Tämä aiheuttaa ihossa hallitun traumatilan, jolloin se lähtee luonnollisesti korjaamaan muodostunutta vahinkoa. Samalla seerumit, joita haluamme neulauksen avulla viedä ihoon, pääsevät syvälle dermikseen saakka.

Mikroneulaus lisää elastiinin ja kollageenin muodostumista, aktivoi uusia ihosoluja muodostumaan ja lisää verenkiertoa. Näin ollen iho kiinteytyy silminnähden ja juonteiden pohjat kohoavat ylöspäin, sekä väri tasoittuu huomattavasti. Laitteessamme on myös erityisesti aknearpien hoitoon tarkoitettu hoito-ohjelma, eli mikroneulaus sopii myös nuoremmalle iholle. Neulan syvyyttä säätelemällä pystymme hoitamaan niin arpia ja juonteita, jotka vaativat ihon syvempää stimulointia, kuin silmänympärysihoa jossa ihon paksuus on huomattavasti ohuempi. Silmäluomien mikroneulauksella voit välttyä jopa silmäluomien leikkaukselta.

Hoidon jälkeen:

* Vältä hikoilua ja saunomista seuraavat pari päivää, riippuen ihon paranemisen nopeudesta

* Vältä ihon koskettelua samana päivänä, ettei bakteereja pääse kulkeutumaan ihoon

* Älä laita iholle meikkiä tai muita tuotteita samana päivänä (ainakin 6h)

* Suojaa iho auringolta

* Vältä suoraa auringon ottoa seuraavat 10vrk

* Vaihda tyynyliina hoidon jälkeen

* Ihon palautuminen voi kestä muutaman päivän hoidon voimakkuudesta ja ihosta riippuen

Esteet hoidolle:

* Ärtynyt ja tulehtunut iho

* Tulehdustila kehossa(jos olet sairaana ja keho on tulehdustilassa, ei iho jaksa normaaliin tapaan korjata ihoon aiheutettua tulehdustilaa)

* Aktiivinen ruusufinni tai akne

* Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys jos sinulle tulee herpes helposti)

* Marevan lääkitys, voimakas kortisoni lääkitys

* Psoriasis