Kosmetologimme oma kertomus

Olen itse koko ikäni kamppaillut ihoni ongelmien kanssa. Minua ovat aina kiusanneet epäpuhtaudet, joten tiedän miten haastavaa epäpuhtaan ihon hoitaminen ja aisoissa pitäminen voi toisinaan olla. Olen jopa joutunut syömään pari kertaa antibioottikuurin ja kerran Roaccutanin.

Roaccutan kuurin jälkeen olen pärjännyt säännöllisellä ihon peeling hoidolla. Eli hyvien kotihoitotuotteiden lisäksi teen noin kerran kussa Medik8 Clarity happokuorinnan. Clarity avaa huokosia ja minimoi epäpuhtauksia, sekä auttaa normalisoimaan solukiertoa ja edistää tervettä ihoa. Clarity on 50% yhdistelmä happoja epäpuhtaan ihon tarpeisiin.

Miksi iho sitten alkaa kukkimaan? Linkistä pääset lukemaan enemmän epäpuhtauksien syistä ja hoitomenetelmistä: Lue tästä. Omalla kohdallani huomaan kuitenkin pääpiruna stressin. Kun elän erittäin stressaavaa ajanjaksoa, se myös näkyy kasvoiltani. Tällöin hapotuksella saan pidettyä ihon kurissa, mutta täysi parantuminen tapahtuu vasta kun tilanne rauhoittuu. Toisena tekijänä huomaan vedenjuonnin. Usein loman tai viikonlopun jälkeen, jolloin herkut ovat maistuneet ja veden juonti jäänyt taka-alalle, huomaan arkeen palatessa, että jokunen näppy on taas ilmestynyt ihoon.

Kaiken kaikkiaan, teinistä asti olen kärsinyt epäpuhtauksista, toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän. Tiedän siis miten paljon ihon kunto vaikuttaa itsetuntoon, jos siihen ei ole itse tyytyväinen. Oli kyse sitten epäpuhtauksista tai mistä tahansa ihoon liittyvästä asiasta, pyrin työni ohessa myös tukemaan teitä kamppailussa iho-ongelmienne kanssa. Voitetaan tämä taistelu yhdessä 💗